FreeDownload Lirik-Mp3 Aku Rapopo Julia Perez KiosMusik

Saturday, 12 April 2014
Mp3 Aku Rapopo Julia Perez Download HQ Audio
Julia Perez Aku Rapopo Mp3 No Virus Kios Musik
Lagu Terbaru Aku Rapopo Julia Perez kiosmusik.blogspot.com
Gunakan Nada Sambung Julia Perez - Aku Rapopo
Biodata Julia Perez Biografi Julia Perez Download Mp3
Belilah Kaset atau CD original Julia Perez - Aku Rapopo, Download mp3 di blog ini hanya review.

Download Mp3 Aku Rapopo - Julia Perez

kotak
Biodata Julia Perz, Biografi Julia Perez, Download Mp3

Lirik Aku Rapopo Julia Perez

Rasa hati ini uwes broken
Nemu kamu wes tak sobek sobek
Kang mas indehoy karo miss tukinem

Don’t alesan don’t many alesan
I sudah know mas you bajingan suka jajan
Your wife ini minta di ceraikan

Endasku saiki uwes puyeng
Gara-gara i think macem macem
Ora peduli how do you how how
Sing penting jupe uwes seneng

It’s oke wae mas
It’s oke wae
Aku rapopo
aku rapopo
aku rapopo

Don’t comeback again mas
Don’t comeback again
Aku rapopo
aku rapopo
aku rapopo

Mas aku nyambut gawe.. gae kowe
Ayuku gawe kowe
awakku gawe kowe
Tapi kenopo
kenopo
kenopo

No comments